EigenWijs spel 2019-03-01T14:39:50+00:00

 EigenWijs spel

Een SpeelRuimte voor je baby, peuter of kleuter, maar dan eentje die je altijd kunt bezoeken.

In de toekomst wil EigenWijs een plek inrichten waar ouders met hun jonge kind naar toe kunnen gaan, een fijne uitstap samen met je baby of peuter. Niet naar een overvolle ballenbak, een lawaaierig zwembad of overprikkelende speeltuin.

Maar een fijne rustige plek, waar je kleintje naar hartenlust vrij kan spelen en bewegen. Waar jij als ouder even bij kunt komen van de beslommeringen van alle dag, waar je andere gelijkgestemde ouders kunt ontmoeten en waar je gewoon even weg bent van alles.

Er even op uit met je baby of peuter

EigenWijs spel is een plek speciaal voor kinderen tot en met vier jaar, waar zij kunnen spelen in het bijzijn van hun (groot-) ouder(s) en in contact kunnen komen met elkaar. EigenWijs spel is een uitje voor jouw en je kind.

De ruimte is zo ingericht dat het de kinderen uitnodigt om te gaan spelen, om zelf op ontdekking te gaan. Een plek waar kinderen vrij kunnen spelen zonder inmenging van volwassenen. Je vindt er een grote variatie aan materialen en speelobjecten. Soms materialen die nieuw zullen zijn voor je kind en uitnodigen om te ontdekken. Maar ook de meer bekende materialen.

Je kind kan er volop klimmen en klauteren op de veilige aangepaste klimobjecten voor peuters en kleuters. Je kind kan er ontdekken en experimenteren met zand, doeken, bakjes, stenen, schelpen….. 

EigenWijs spel is ook een fijne plek voor jou en je baby. Er is een speciale hoek ingericht voor de jongste gasten, baby´s die liggen of kruipen. Zodat juist ook baby´s, op een veilige plek ongestoord kunnen bewegen, spelen en elkaar ontmoeten.

Daarnaast is er gelegenheid om je baby te kunnen voeden op een rustig afgezonderd plekje.

Een picknick mag je ook meenemen en deze kan genuttigd worden op de hiervoor aangewezen plek binnen of buiten.

 

Locatie en praktische zaken

EigenWijs spel is een plek die gecreëerd wordt aan de Moerkerksesteenweg 550 te Sint Kruis.

De locatie is makkelijk te bereiken met zowel de fiets, bus lijn 6  als de auto. Achter het pand is er volop parkeergelegenheid aanwezig.

Een picknick mag je meenemen en kan genuttigd worden op één van de picknickbanken in de tuin en bij regenachtig weer in een apart hoekje in de Speelwinkel.

Locatie en bijdrage momenteel nog onbekend

Vragen of ideeën voor EigenWijs spel mail naar info@eigenwijze.be  of neem contact op met Moniek Neumann 0471-127130

Volg de ontwikkelingen en de bouw van Eigenwijs spel via de website of facebook