EigenWijs Online voor ouders 2020-04-08T22:41:39+02:00

EigenWijs online voor ouders

Juist tijdens deze tijden van social distance, waarin we allemaal aangewezen zijn op onze eigen kracht en ons eigen gezin kunnen er moeilijke situaties ontstaan.

Jij bent moe en onrustig, jij voelt de angst van wat gaande is en bent zoekende hoe hiermee om te gaan. Intussen is daar je kindje of je kinderen die meer dan normaal jouw aandacht vragen. Kleine dingen kunnen dan soms aanleiding geven tot veel spanning in huis, driftbuien van je peuter, slapeloze nachten van je baby… juist de jongste kindjes zijn vaak het meest gevoelig, omdat zij nog zo sterk verbonden zijn met jou en daarnaast hun eigen emoties nog niet onder woorden kunnen brengen.

EigenWijs is er ook nu voor jou met als doel het ouderschap een beetje makkelijker te maken. Juist nu!

EigenWijs biedt

  • Eigenwijs LIVE Uitzendingen op facebook over ´Huilen, boos zijn, ruzie´ met heel veel praktische en ondersteunende tips (terug te zien via video´s)
  • Online lezingen in de vorm van WEBINARS over verschillende inhoudelijke, interessante onderwerpen. Voorzien van vele praktische tips en tricks.
  • EigenWijze coaching online. Middels een videogesprek ondersteun ik jou en je gezin op afstand. Omdat, in deze tijden iedereen wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
  • EigenWijze speelgoedpakketjes, op maat van jouw kindje vol interessante materialen, om je kindje te ondersteunen in zijn vrij spel. Voor een nieuw impuls en extra speeluitdagingen. 
  • Verhuur van Pikler klim- en klautermateriaal om je kindje een fijne nieuwe uitdaging te geven en extra speeluitdagingen

Voor prijzen zie tarieven.

Aanmeldingen en vragen neem contact op met EigenWijs